#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΘΛΟΣ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 2016 -ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η τελετή λήξης της Ακαδημίας Μπάσκετ Άθλος για την περίοδο 2015-2016 ήταν αντάξια μιας άκρως επιτυχημένης χρονιάς. Πάνω από 100 παιδιά από τα επτά τμήματα του Άθλου συμμετείχαν στη γιορτή σε ένα κατάμεστο από γονείς, συγγενείς και φίλους της Ακαδημίας και του Μπάσκετ γήπεδο που δημιουργούσε έτσι ένα καταπληκτικό αθλητικό σκηνικό.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ακαδημίας παρουσίασαν ανά τμήμα ασκήσεις τεχνικής και διαγωνιστικά παιχνίδια που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού ,το οποίο χειροκροτούσε με πάθος τις προσπάθειες των παιδιών.

Η εσωτερική όψη του κλειστού του 2ου Γυμνασίου ανακαινισμένη μετά τις παρεμβάσεις που έκαναν οι υπεύθυνοι του Άθλου ( βάψιμο και γενική καθαριότητα ) με δικιά τους πρωτοβουλία και έξοδα μαγνήτιζε τα βλέμματα όλων.

Τα δύο τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. κ. Σούλης Μαρκόπουλος και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας κ.Αριστοτέλης Ζουρνατζίδης με μεγάλη διάθεση συμμετείχαν στην Μπασκετική γιορτή και ενθουσιάστηκαν από τον αριθμό των παιδιών που βρέθηκαν στο γήπεδο αλλά και από τις ικανότητες και το ταλέντο τους. Μάλιστα ο κόουτς Μαρκόπουλος συνεχάρη τον υπεύθυνο και τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Άθλος Βασίλη Αγγέλη και τους συνεργάτες του και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν την εξαιρετική δουλειά που θα φέρει λαμπρό αποτέλεσμα στο μέλλον.

Ο κ. Ζουρνατζίδης χάρισε δύο επίσημες φανέλες της ανδρικής ομάδας του Π.Α.Ο.Κ. στους νικητές των διαγωνιστικών των δυο μεγάλων τμημάτων της Ακαδημίας.

Αναμνηστικές πλακέτες στους καλεσμένους πρόσφεραν εκ μέρους της Ακαδημίας ο βουλευτής Ημαθίας κ.Βεσυρόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ράπτης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο κ. Σπ. Ρουσσίδης εκπρόσωπος της NOVACERT του μεγάλου χορηγού του summer camp ,που θα ακολουθήσει από 1-10 Ιουλίου, συνοδευόμενος από την κ.Βαρδάκα υπεύθυνη λογιστηρίου της εταιρίας.

Στο τέλος της εκδήλωσης, που «ντύθηκε» μουσικά από τον δάσκαλο μουσικής κ. Χ.Λαζαρίδη ,ο κόουτς Μαρκόπουλος μοίρασε εκατοντάδες αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί με τον κ. Ζουρνατζίδη και τα παιδιά.

Ακολούθησε γεύμα που παρέθεσαν οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας στους κ.κ. Μαρκόπουλο και Ζουρνατζίδη στο εξαιρετικό εστιατόριο-μεζεδοπωλείο της Αλεξάνδρειας «Μεζέ-Μεζέ».

Η Ακαδημία Άθλος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά για την υποστήριξη τα παρακάτω καταστήματα-επιχειρήσεις της πόλης:

NOVACERT, 1-X-2bet.gr, κάβα ΠΕΚΙΑΡΙΔΟΥ, ΘΩΜΑΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Αφαλιστικός σύμβουλος, MEZZO café, ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ , WIND ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΚΙΑΤΑΣ, AUTO TECHNIC ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ.,GREEN CENTER Κ.ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ, MEZE-MEZE, ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ,ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΣ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΣΤΑΘΜΟΣ café-bar, ΒΑΙΝΑΣ υλικά οικοδομών, ΠΙΠΕΡΙΑ εστιατόριο, ΤΕΧΝΟΜΑΤ Μύρος, ΤΕΧΝΟΕΜΠΟΡΙΚΗ Μπουτζής Πλατύ , ΓΙΓΑΣ ΠΡΟΠΟ, DERLICIOUS FAST FOOD, ΔΑΡΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ. εμπόριο Αλουμινίου, ΓΑΙΑ Κέντρο εξυπηρέτησης αγροτών, ΨΗΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΕΡΑ café-μπουγάτσα, HYDROΖΗΝ ΝΕΡΑ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ., YES STORES 24 , ΛΙΟΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ τέντες-αλουμίνιο, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ, YUPPI CAMP, SILK AND DESIGN ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ-ΠΟΥΡΤΣΙΔΗΣ.

Για τα δώρα της εκδήλωσης ευχαριστούμε:

ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ ΣΠΟΡ,DONNA ,BABY SHOES ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ,BAMBINO ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ.

Η Ακαδημία Μπάσκετ Άθλος θα συνεχίσει με το θερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων που έχει και φέτος προγραμματίσει και πιο συγκεκριμένα με το 3ο summer Basketball camp 1-10 Ιουλίου 2016 στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου και με το κατασκηνωτικό πρόγραμμα Μπασκετοδιακοπές 2016 στη YUPPI CAMP από 20-28 Αυγούστου 2016.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση