#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΑΔΩΝ ΜΙΝΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΚΥΡΙΑΚΗ 28/02/2016)

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Μετά από ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από το μεγάλο πάθος των αθλητών και τις δυνατές μονομαχίες η ομάδα ΜΙΝΙ 1 του ΑΘΛΟΥ επέδειξε τη ν ανωτερότητά της και αφού απέδωσε πραγματικά σπουδαίο μπάσκετ  επιβλήθηκε με 22-54 του συμπολίτη ΓΑΣ.
Το παιχνίδι στο γήπεδο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας παρακολούθησε αρκετός κόσμος και από την αρχή η ομάδα του  ΑΘΛΟΥ επέβαλε τον ρυθμό της και δεν έχασε σε κανένα σημείο το προβάδισμα.
Η ομάδα ΜΙΝΙ  του ΑΘΛΟΥ  μόλος σε 2,5 χρόνια λειτουργίας αποδεικνύει ότι με πολλή δουλειά και προγραμματισμό τα αποτελέσματα και η γενικότερη πρόοδος έρχονται με πολύ γοργό ρυθμό. Επόμενος αντίπαλος για τον ΆΘΛΟ 1 την Κυριακή 06/03/2016 στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας  θα είναι η ομάδα της ΑΚΕ Πιερίας .
 
ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ  (ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΘΛΟΣ- 2 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΝΑΟΥΣΑΣ.
Πρεμιέρα και για την ομάδα ΜΙΝΙ ΑΘΛΟΣ 2 στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ στη Νάουσα κόντρα στον Ζαφειράκη. Η ομάδα του ΑΘΛΟΣ 2 αποτελείται από αθλητές γεννημένους το 2003 και 2004 και αντιμετωπίζει μεγαλύτερης ηλικίας αντιπάλους (γεννημένους 2001-2002 ) Στόχος της ομάδας ΑΘΛΟΣ 2  είναι η συμμετοχή από νωρίς των αθλητών σε αγώνες και η απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών. Κόντρα στον Ζαφειράκη πάλεψαν αρκετά και ηττήθηκαν με σκορ 57-21. Την ερχόμενη Κυριακή ο ΑΘΛΟΣ 2  θα αντιμετωπίσει στην  Αλεξάνδρεια (κλειστό 2ου Γυμνασίου) τον Φίλλιπο Βέροιας στις 12:00 π.μ. 

[widgetkit id=”10″]

Αφήστε μια απάντηση