#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
pierikos athlos 005 r

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΕΚΑΣΚΕΜ (ΚΥΡΙΑΚΗ 20/3/2016)

pierikos athlos 005 r

Την Κυριακή 20/03/2016 το αγωνιστικό τμήμα Μίνι 1 της Ακαδημίας μας αντιμετώπιζε στην Κατερίνη τον Πιερικό-Αρχέλαο 2 (δηλαδή το 2ο Μίνι που κατεβάζει η ομάδα της Κατερίνης). Και λέμε αντιμετώπιζε γιατί ποτέ δεν παίξαμε με το συγκεκριμένο τμήμα. Αντί αυτού του τμήματος η ομάδα της Κατερίνης χωρίς να ενημερώσει κανένα θεώρησε σωστό να κατεβάσει το πρώτο τμήμα Μίνι της που αποτελείτε από αθλητές πιο έμπειρους και ποιοτικά καλύτερους αλλά αγωνίζεται σε άλλο όμιλο της διοργάνωσης.
Εδώ να σημειώσουμε ότι βάσει της προκύρηξης του πρωταθλήματος Μίνι από την διοργανώτρια αρχή (ΕΚΑΣΚΕΜ) κάθε σύλλογος που κατεβάζει δυο ομάδες μίνι στο τουρνουά,ένας απο αυτούς είναι και ο Άθλος, οφείλει να χρησιμοποιεί την σύνθεση στο 100% που έχει δηλώσει στη σχετική φόρμα και δεν επιτρέπεται ούτε μια αλλαγή παίχτη από την μια ομάδα στην άλλη. Ο Πιερικός-Αρχέλαος δεν προέβη σε μια αλλαγή αλλά άλλαξε όλη την ομάδα και αγωνίστηκε με άλλο τμήμα.
Ο ΆΘΛΟΣ έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες αγωνίστηκε και ηττήθηκε μόνο όσο αφορά το σκορ (61-46) γιατί σε όλα τα υπόλοιπα βγήκε μόνο νικητής.
Στον ΆΘΛΟ έχουμε υποσχεθεί στους εαυτούς μας,στα παιδιά και στους γονείς ότι θα αγωνιζόμαστε πάντα με βασικό στόχο όχι τις εφήμερες νίκες εντυπωσιασμού ,ειδικά σε επίπεδο μίνι μπάσκετ,αλλά τον σεβασμό στο παιχνίδι ,στους κανόνες του και στο μακροπρόθεσμο στόχο που έχουμε θέσει να βελτιώνουμε τους νεαρούς αθλητές μας.
Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την προσπάθεια τους που φυσικά θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη και στην ομάδα του Πιερικού-Αρχελάου για τη νίκη της.

[widgetkit id=”15″]

Αφήστε μια απάντηση