#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
athlos zefuros 002

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΛΟΥ ΚΑΙ ΖΕΦΥΡΟΥ

athlos zefuros 002

Το Σάββατο 19/03/2016 η Ακαδημία ΆΘΛΟΣ φιλοξένησε για διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων την Ακαδημία του Α.Σ.ΖΕΦΥΡΟΥ από την Περαία Θεσσαλονίκης.
Αγωνίστηκαν τα τμήματα Προτζούνιορ και Τζούνιορ τα δυο μικρότερα τμήματα των δύο συλλόγων.
Οι μικροί καλαθοσφαιριστές έπαιξαν, διασκέδασαν και αγωνίστηκαν με μεγάλο πάθος για να πετύχουν το πολυπόθητο καλάθι. Κέρδισαν έτσι το χειροκρότημα της κερκίδας και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Να σημειωθεί ότι με το τμήμα Προτζούνιοραγωνίστηκαν παιδιά γεννημένα τα έτη 2008,09 και 2010 ενώ με το Τζούνιορ παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2006 και 2007.
Ο Άθλος είναι από τους συλλόγους που δίνει μεγάλη βαρύτητα στα μικρά του τμήματα και με σύγχρονες μεθόδους προπόνησης, προσαρμοσμένες στην ηλικία και το επίπεδο των παιδιών ,αλλά και συμμετοχή σε αρκετούς αγώνες όπως και αυτός που περιγράφουμε, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών για το άθλημα και ταυτόχρονα εξελίσσει ταχύτατα το ταλέντο τους.
Τρανή απόδειξη της εξέλιξης των αθλητών του Άθλου είναι η πορεία του αγωνιστικού τμήματος Μίνι της Ακαδημίας που φέτος πρωταγωνιστεί και με διαφορά έναντι ομάδων με πολλά περισσότερα χρόνια λειτουργίας.
Οι αγωνιστικές δραστηριότητες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για τον Άθλο με την σκυτάλη να παίρνει την Κυριακή 20/03 το αγωνιστικό τμήμα Μίνι 1 του Άθλου που θα αντιμετωπίσει στις 10.00 π.μ. στην Κατερίνη τον Πιερικό-Αρχέλαο στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Τα υπόλοιπα έξι τμήματα του Άθλου αύριο Κυριακή θα συμμετέχουν στην 3η ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ της πόλης μας την οποία συνδιοργανώνουν ο Α.Σ. ΑΘΛΟΣ και το κατάστημα ειδών ποδηλασίας «Tο Ποδήλατό μου». Σημείο εκκίνησης της ποδηλατοδρομίας είναι το Πνευματικό κέντρο με ώρα συγκέντρωσης των μικρών και μεγάλων ποδηλατών από όλη την πόλη τις 10.30 π.μ.

[widgetkit id=”14″]

Αφήστε μια απάντηση