#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
aok athlos2 007

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΙ 2 ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

aok athlos2 007 

Την Κυριακή 26/03/2016 το β’ τμήμα Μίνι της Ακαδημίας Άθλος που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ αγωνίστηκε με τον Α.Ο.Κ. Βέροιας στο κλειστό γυμναστήριο του Μακροχωρίου.
Οι μικροί του Μίνι του ΆΘΛΟΥ, γεννηθέντες το 2003 και 2004, στάθηκαν πολύ ικανοποιητικά απέναντι στους μεγαλύτερους (2001 και 2002) αθλητές του Α.Ο.Κ. Έδωσαν πολλές μάχες, σκόραραν περισσότερους πόντους από τα προηγούμενα ματς και έδειξαν ότι αγώνα με αγώνα βελτιώνονται και παλεύουν με μεγαλύτερη πίστη για να ξεπεράσουν το δύσκολο εμπόδιο της διαφοράς ηλικίας που αντιμετωπίζουν σε κάθε παιχνίδι.
Την ομάδα του Άθλου ακολούθησαν στη Βέροια πάνω από 30 άτομα (γονείς και συγγενείς) των αθλητών οι οποίοι βρίσκονται πάντα κοντά στη προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά και γενικότερα η Ακαδημία της πόλης μας.
Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν 61-30 υπέρ της ομάδας της Βέροιας.
Η σύνθεση του Άθλου (β’ τμήμα Μίνι):
Γώτης, Παπουλίδης, Χαριτόπουλος, Νοτόπουλος, Χατζηλεμονιάς, Μούτσα, Ντάμτσης, Αγγέλης, Σαμαράς, Βλαχάβας, Παναγιωτόπουλος, Βαρσάμης, Κουρμουλάκης.
Την επόμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα Μίνι της ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΆΘΛΟΣ 2 αντιμετωπίζει την ομάδα του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ την Κυριακή 03/04/2016 στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας.

[widgetkit id=”16″]

Αφήστε μια απάντηση