#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
summer camp day8 001

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ κ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ SUMMER CAMP

Την Πέμπτη 9/7/2015 η έμπειρη διατροφολόγος κ. Αλεξάνδρα Δούκα επισκέφθηκε το καμπ μπάσκετ της Ακαδημίας Άθλος στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας.Αφού μίλησε στα παιδιά για την αξία της σωστής διατροφής και για την αμφίδρομη σχέση αθλητισμού και διατροφικών συνηθειών δέχθηκε και απάντησε με πολύ αναλυτικό τρόπο στις ερωτήσεις και τις απορίες των παιδιών.
summer camp day8 001
Τέλος ακολούθησαν μετρήσεις ύψους,βάρους και λιπομετρήσεις των νεαρών αθλητών με τα αποτελέσματα και τις επιμέρους οδηγίες να δίνονται γραπτά στα παιδιά και τους γονείς τους.

Ο Α.Σ.Άθλος ευχαριστεί την διατροφολόγο και συνεργάτη της Ακαδημίας κ.Δούκα για την επίσκεψη και την ενεργή συμμετοχή της στο summercamp 2015 καθώς και τους χορηγούς στη διατροφή των παιδιών τις ημέρες του καμπ:
τα s/m ΜΑΣΟΥΤΗΣ,το φούρνο ΠΙΝΑΚΩΤΗ,τον αγροτικό συνεταιρισμό ΝΑΞΟΥ(γραβιέρα Νάξου) και τον αγρ. συνεταιρισμό ΜΕΣΗΣ( ροδάκινα ).
Αύριο 10/7/2015 θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του καμπ με διαγωνιστικά παιχνίδια (τελικοί),ομαδικά διαγωνιστικά,απονομές αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής και φυσικά πολύ παιχνίδι.
summer camp day8 002
summer camp day8 003
summer camp day8 004
summer camp day8 006
summer camp day8 007
summer camp day8 008
summer camp day8 009
summer camp day8 010
summer camp day8 011 

Αφήστε μια απάντηση