#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
klimakio ekaskem 002

ΕΞΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΕΚΑΣΚΕΜ

Έξι αθλητές της Ακαδημίας Άθλος κλήθηκαν και έδωσαν το παρόν στην προπόνηση του κλιμακίου της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. (Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας)το Σάββατο 13/12/2015 στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας. Στην προπόνηση των επίλεκτων αθλητών (γεννημένων τα έτη 2001-02), που έγινε υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή κ. Τούφα, πήραν μέρος από τον Άθλο οι εξής αθλητές: Σταυρόπουλος Ζαχαρίας, Ψυχογιός Κωνσταντίνος, Ευθυμιόπουλος Γιώργος, Χαριτόπουλος Γιώργος, Πεκιαρίδης Ιορδάνης, Πάυλου Γιώργος. Οι παίκτες του Άθλου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις με την παρουσία τους, αποδεικνύοντας ότι η Ακαδημία της πόλης μας έχει κάνει σπουδαία δουλειά.
klimakio ekaskem 002
Στις επόμενες προπονήσεις του κλιμακίου θα πάρουν μέρος κι άλλοι αθλητές της ομάδας του Άθλου που μέσα σε μόλις 2,5 χρόνια λειτουργίας αναδεικνύει ήδη τα νέα μεγάλα ταλέντα της περιοχής.
Αξιοσημείωτο είναι ότι τους νεαρούς αθλητές, εκτός από τους γονείς τους, συνόδευσε στη Νάουσα και ο επικεφαλής του προπονητικού τιμ του Άθλου κ.Βασίλειος Αγγέλης δίνοντας έτσι πιο πολύ θάρρος στους παίκτες της Ακαδημίας της Αλεξάνδρειας.
[widgetkit id=”4″]
 

Αφήστε μια απάντηση