#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
imerida ioannou 001

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ»

imerida ioannou 001

Η Κυριακή 07/02/2016 ήταν μια ξεχωριστή μέρα για όλους στην Ακαδημία Άθλος. Οι γονείς δεν παρακολούθησαν τους μικρούς ήρωες να παίζουν με την πορτοκαλί θεά αλλά κάθισαν στα «θρανία» για να παρακολουθήσουν την επιμορφωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο σύλλογος με θέμα: «ο ρόλος των γονέων στον Αθλητισμό». Κεντρικός εισηγητής ο ψυχολόγος με ειδίκευση στην Αθλητική ψυχολογία κ. Ιωάννου Γεώργιος ο οποίος με πολύ αναλυτικό και απλό τρόπο και με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων έδωσε με σαφήνεια τις κατευθύνσεις που θα πρέπει να ακολουθούν οι γονείς για την ορθή υποστήριξη της αθλητικής προσπάθειας των παιδιών τους. Μίλησε για τα συχνά λάθη που γίνονται ,για την μη κατανόηση του ρόλου τους από πλευράς των γονιών και στο τέλος της ημερίδας έγινε ανοιχτή συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών πάνω στο θέμα.

Οι γονείς που βρέθηκαν στην αίθουσα του Δημαρχείου έμειναν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο και την οργάνωση της ημερίδας και έφυγαν σαφώς πιο ενήμερωμένοι για το πώς θα πρέπει να χειρίζονται καταστάσεις που σχετίζονται με τον αθλητισμό και τα παιδιά τους.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον αθλητικό ψυχολόγο κ. Ιωάννου Γιώργο για την πολύ ωραία παρουσίαση του θέματος και όπως ήδη δεσμευτήκαμε θα επαναλάβουμε τη συνάντησή μας αυτή τη φορά και στο φυσικό μας χώρο στο γήπεδο με θέμα που θα αφορά και τους αθλητές.
Ο Α.Σ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΆΘΛΟΣ θα συνεχίσει να προσπαθεί να δημιουργεί νέα δεδομένα και να ανεβάζει το επίπεδο στο χώρο του Αθλητισμού και των Ακαδημιών στη πόλη μας .Πάνω σε αυτή τη λογική θα ακολουθήσουν σύντομα κι άλλες ημερίδες με καλεσμένους ομιλητές που η ειδικότητα τους σχετίζεται με το αντικείμενό μας: το παιδί και τον αθλητισμό.

imerida ioannou 003imerida ioannou 004

Αφήστε μια απάντηση