#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
paok athlos 024

ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΛΟΥ&ΠΑΟΚ ΣΤΟ PAOK SPORTS ARENA & ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 3 ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.

paok athlos 024

Μεγάλες στιγμές για την Ακαδημία Άθλος που φιλοξενήθηκε με όλα τα τμήματα αγοριών της για φιλικούς αγώνες από τον Π.Α.Ο.Κ. στο PAOK SPORTS ARENA και στο κλειστό γήπεδο της θύρας 3 στη Τούμπα.
Πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια σε όλες τις ηλικίες με ωραίες φάσεις,δύναμη και πάθος για διάκριση από τους αθλητές και των δύο Ακαδημιών.
Άκρως εντυπωσιακή η παρουσία της Ακαδημίας ΆΘΛΟΣ τόσο όσον αφορά τον αριθμό των αθλητών που αγωνίστηκαν σε κάθε γκρουπ,όσο και για την άψογη ενδυματολογική εμφάνιση των ομάδων της αλλά και για το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο.
Η Ακαδημία Άθλος ευχαριστεί πολύ την Ακαδημία του Π.Α.Ο.Κ. για την άψογη φιλοξενία της,για τρίτη συνεχόμενη χρονιά υποδέχεται τον Άθλο,τον υπεύθυνο της Ακαδημίας του Π.Α.Ο.Κ. Βαλαβανίδη Γιώργο και τον υπεύθυνο αναπτυξιακού προγράμματος του δικεφάλου κ.Νίκο Σταυρόπουλο.Οι υπεύθυνοι των δύο Ακαδημιών ήδη σχεδιάζουν την επόμενη συνάντηση τους που αυτή τη φορά θα είναι στην πόλη της Αλεξάνδρειας.Θα είναι η πρώτη φορά που ένας μεγάλος σύλλογος όπως ο Π.Α.Ο.Κ. θα επισκεφθεί για τουρνουά με πολλά τμήματα την πόλη μας.

[widgetkit id=”8″]

Αφήστε μια απάντηση