#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
athlosg aiginio 005a

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

 

athlosg aiginio 005a

Το Σάββατο 12/03/2016 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Αλεξάνδρειας το νεοσύστατο τμήμα Μπάσκετ κοριτσιών της Ακαδημίας της πόλης μας φιλοξένησε για φιλική αναμέτρηση την ομάδα του Αιγινίου.
Σε μια άκρως αθλητική ατμόσφαιρα οι αθλήτριες των δύο συλλόγων αγωνίστηκαν με πολύ ενέργεια και απέδειξαν ότι το Μπάσκετ μπορεί να προσφέρει πολλές συγκινήσεις όχι μόνο όταν συμμετέχουν αγόρια αλλά και όταν το παιχνίδι παίζεται από κορίτσια.
Αξιοσημείωτο είναι, καθώς προκάλεσε πολλά θετικά σχόλια, ότι μετά το τέλος του αγώνα οι υπεύθυνοι του  ΆΘΛΟΥ φρόντισαν να προσφέρουν κεράσματα  στα κορίτσια και των δύο ομάδων που φυσικά το εκτίμησαν δεόντως.
Ο Άθλος από φέτος έχει ιδρύσει αυτόνομο τμήμα κοριτσιών που γυμνάζεται τέσσερις φορές την εβδομάδα κάτω από την επίβλεψη των έμπειρων προπονητών της Ακαδημίας. Ήδη αριθμεί 20 κορίτσια που μετέχουν ενεργά και πολύ σύντομα θα δημιουργηθεί και δεύτερο τμήμα για να καλύψει το όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εγγραφές από καινούρια κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το Μπάσκετ.

[widgetkit id=”12″]

Αφήστε μια απάντηση