#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΚΡΩΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΛΟΥ ΚΑΙ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

Το Σάββατο 5/11/2016 ο ΆΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και ο ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ συναντήθηκαν με τέσσερα τμήματα των υποδομών τους για να δώσουν την ευκαιρία στους αθλητές των αντίστοιχων τμημάτων να αγωνισθούν και να χαρούν το συναρπαστικότερο ομαδικό άθλημα το Basketball.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν και στις δύο πόλεις με τα μεγάλα τμήματα ,Παιδικό και Μίνι ,να αγωνίζονται στο Αιγίνιο και τα δυο μικρότερα, Προ-μίνι και Τζούνιορ , στην Αλεξάνδρεια.
Άκρως αθλητική η ατμόσφαιρα και στα τέσσερα παιχνίδια με πολλές όμορφες φάσεις να προσφέρονται απλόχερα από τα παιδιά και των δυο συλλόγων.
Μεγάλη η προσέλευση του φίλαθλου κόσμου( γονέων, συγγενών και απλών φιλάθλων )που χάρηκαν όμορφο Μπάσκετ και δυνατές μονομαχίες σε αθλητικά πλαίσια.
Οι ομάδες του ΆΘΛΟΥ επιβεβαίωσαν με την παρουσία τους και τα αποτελέσματα των αγώνων, για ακόμη μια φορά ,την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και στην εξέλιξη του γενικού πλάνου της Ακαδημίας.
Για την ιστορία η Παιδική ομάδα του ΆΘΛΟΥ κέρδισε με σκορ 39-59 και η ομάδα του Αγωνιστικού Μίνι με σκορ 28-56 ενώ και οι ομάδες Προ-μίνι και Τζούνιορ επικράτησαν στα δικά τους παιχνίδια.

Αφήστε μια απάντηση