#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
irakl athlos 018

ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

irakl athlos 018

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά Ακαδημιών που συνδιοργάνωσε η Ακαδημία Μπάσκετ Άθλος Αλεξάνδρειας με τον Ηρακλή Θες/νίκης στο κλειστό γυμναστήριο του Ιβανωφείου την Κυριακή 31/1/2016.
Έξι συνεχόμενοι αγώνες των αντίστοιχων ηλικιακά τμημάτων των δύο Ακαδημιών κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των γονέων που τους παρακολούθησαν. Αγωνίστηκαν τα τμήματα ΤΖΟΎΝΙΟΡ (2006),ΠΡΟΜΙΝΙ(2005),ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ(2007-08),ΜΙΝΙ 2(2003-04),ΚΟΡΊΤΣΙΑ και το μεγάλο Μίνι της Ακαδημίας το ΜΙΝΙ 1(2001-02).
Οι νεαροί αθλητές άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον με την απόδοση τους και το αξεπέραστο πάθος που τους διακρίνει.
Η Ακαδημία Άθλος δέχθηκε τα κολακευτικά σχόλια των ανθρώπων του Ηρακλή τόσο για την απόδοση των τμημάτων της όσο και για την εμφάνιση της (στολές,φόρμες,t-shirt) καθώς και την γενικότερη οργάνωση της.
Ο υπεύθυνος του προπονητικού τιμ του Άθλου κ. Βασίλειος Αγγέλης μετά το πέρας του επιτυχημένου τουρνουά δήλωσε τα εξής: «Είχαμε την ευκαιρία σήμερα να αγωνισθούμε με μια ομάδα που έχει προσφέρει πολλά στο Ελληνικό Μπάσκετ. Οι υποδομές του Ηρακλή έχουν μεγάλη παράδοση με πολλούς σύγχρονους διεθνείς αθλητές να έχουν αναδειχθεί μέσα από το πρόγραμμα τους. Είμαστε ως Άθλος εξαιρετικά χαρούμενοι που μπορούμε και βιώνουμε αυτές τις μεγάλες εμπειρίες που μας βοηθούν να ανέβουμε επίπεδο.
Επίσης χαιρόμαστε που αθλητές και γονείς ακολουθούν όλες αυτές τις αγωνιστικές μας δράσεις με τόσο μεγάλη συμμετοχή.
Τα αγωνιστικά μας τμήματα δείχνουν να βελτιώνονται συνεχώς με τα αποτελέσματα να μας αφήνουν πολύ ικανοποιημένους και αισιόδοξους για την συνέχεια.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ηρακλή για την φιλοξενία και ευελπιστούμε αυτή η πολύ όμορφη αγωνιστική μας συνάντηση να επαναληφθεί στο μέλλον ,αυτή τη φορά στη πόλη μας την Αλεξάνδρεια που διψά για τέτοια υψηλού επιπέδου Τουρνουά Ακαδημιών».

[widgetkit id=”6″]

Αφήστε μια απάντηση