#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
athlos aok 012

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΑΚΔΗΜΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ

athlos aok 012
Ένα Ημαθιώτικο τουρνουά Μπάσκετ μικρών ηλικιών διοργανώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 24/1/2016 από την Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με τον Α.Ο.Κ. Βέροιας.
Αγωνίστηκαν οι ομάδες Μίνι 1 (2001-02), Μίνι 2 (2003-04), προμίνι (2005), τζούνιορ (2006). Πλήθος κόσμου βρέθηκε και παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών τόσο στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου όσο και στο κλειστό γυμναστήριο του Σταδίου. Οι Ακαδημίες των δυο γειτονικών πόλεων έδειξαν ότι δουλεύουν προς τη σωστή κατεύθυνση αφού το επίπεδο του Μπάσκετ που παρουσίασαν οι αθλητές τους ήταν πολύ υψηλό.
Η Ακαδημία του Α.Σ. Άθλου δείχνει συνεχή πρόοδο και ειδικότερα τα αγωνιστικά τμήματα της κερδίζουν τις εντυπώσεις και φαίνονται πανέτοιμα για την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Το επόμενο μπασκετικό ραντεβού του ΆΘΛΟΥ είναι για τις 31/1/2016 που θα συναντηθεί με την ιστορική ομάδα του Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο ένδοξο γήπεδο του Ιβανωφείου που έκαναν τα πρώτα μπασκετικά τους βήματα παίχτες παγκόσμιου βεληνεκούς όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης,ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης,ο Νίκος Χατζηβρέττας και πολλοί άλλοι.
Να σημειωθεί ότι με τον Ηρακλή θα αγωνιστούν από τις 09.00π.μ. ως τις 16.00 μ.μ. και τα επτά τμήματα της μεγάλης Ακαδημίας της πόλης μας.

[widgetkit id=”5″]

Αφήστε μια απάντηση