#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1oΔιεθτουρνΜινι day1 027

ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/05/2016) ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΜΙΝΙ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ

1oΔιεθτουρνΜινι day1 027

Μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία ζήσαμε σήμερα Παρασκευή 06/05 με το τμήμα Προμίνι του ΆΘΛΟΥ, στην πρώτη μέρα του διεθνές τουρνουά του Εύοσμου.
Πάνω από 20 ομάδες,από τρεις χώρες (Ελλάδα, Σερβία, Σκόπια) και περισσότεροι από 250 μικροί αστέρες του basketball συμμετείχαν στο μεγαλύτερο ως σήμερα διεθνές μπασκετικό ραντεβού που διοργανώθηκε στη χώρα μας.
Ομάδες με τεράστια ιστορία στο Μπάσκετ όπως η Παρτιζάν, ο Ερυθρός Αστέρας, η Βαρντάρ Σκοπίων, ο Άρης Θεσσαλονίκης αλλά καιπολύ δραστήριες και δυναμικές Ακαδημίες όπως η ΖemunBeograd, o Αετός Κιλκίς, ο Αίας Ευόσμου και πολλές άλλες έδωσαν το παρών σε ένα πραγματικό Μπασκετικό Φεστιβάλ.
Ανάμεσα σε αυτές και η Ακαδημία της πόλης μας ο ΆΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, που μέσα σε τρία μόλις χρόνια λειτουργίας, ξεχωρίζει με την όλο και πιο δυναμική του παρουσία και μπαίνει στην ελίτ των Ακαδημιών της χώρας μας, ανοίγοντας πλέον και διεθνείς ορίζοντες.
Σήμερα το τμήμα Προμίνι της Ακαδημίας μας αγωνίστηκε σε δυο αγώνες πρώτα με τη ΒΑΡΝΤΑΡ ΣΚΟΠΙΩΝ στις 12.00 π.μ. και αργότερα στις 14.00 μ.μ. με την ZEMUN ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ.
Και στα δυο παιχνίδια η ομάδα μας απέδωσε εξαιρετικό Μπάσκετ και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις σε όλες τις ομάδες και τους θεατές που ήταν στο γήπεδο. Να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια είναι διάρκειας 4 οκταλέπτων χωρίς να μετριέται το σκορ.
Αύριο Σάββατο 07/05 ο ΆΘΛΟΣ θα αγωνιστεί στις 11.00 π.μ. με την ομάδα MLADOSTBEOGRAD και στις 14.10 μ.μ. με τον ΑΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ. Στις 12.00 π.μ. είναι προγραμματισμένη η επίσημη έναρξη του τουρνουά και στις 12.30 μ.μ θα γίνει η προπόνηση επίδειξης από προπονητές της Σερβικής Ομοσπονδίας Μίνι Μπάσκετ.

[widgetkit id=”26″]

Αφήστε μια απάντηση