#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ermis athlos 010

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ ΚΑΙ ΑΘΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ermis athlos 010

Το Σάββατο 12/ 03/ 2016 η Ακαδημία Μπάσκετ Άθλος φιλοξενήθηκε για φιλικούς αγώνες από την Ακαδημία του Ερμή Λαγκαδά. Πραγματοποιήθηκαν τρείς αγώνες με τα τμήματα που αγωνίζονται να είναι: το Μίνι 2, το Μίνι 1 και το προμίνι (2005-06 γεννηθέντες).
Οι αγώνες ήταν συγκλονιστικοί στην εξέλιξή τους με τις ομάδες των δυο συλλόγων να αποδεικνύουν ότι η επιμελής δουλειά που γίνεται αποδίδει μέσα στο γήπεδο.
Ο Άθλος επικράτησε εύκολα στο παιχνίδι του Μίνι 2 με τελικό σκορ 26-66, ενώ ο αγώνας του Προμίνι είχε συναρπαστική εξέλιξη με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες (37-37). Στο παιχνίδι που έκλεισε την αγωνιστική ημέρα το Μίνι 1 του Άθλου (γεννηθέντες 2001-02) επικράτησε σε ένα πολύ δυνατό ματς του Ερμή με τελικό σκορ 51-59. Η “μεγάλη” ομάδα του Άθλου που μετρά δυο νίκες ως τώρα στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ σε ισάριθμα παιχνίδια πραγματοποίησε άλλη μια καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στο πολύ δυνατό πρωτάθλημα του προπαιδικού της Θεσσαλονίκης. Το ερχόμενο Σάββατο 19/03 ο Άθλος θα φιλοξενήσει για φιλικούς αγώνες την Ακαδημία του συλλόγου Ζέφυρος από την Περαία της Θεσσαλονίκης.

 

 

[widgetkit id=”13″]

Αφήστε μια απάντηση