#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
mini2 old pic 002

ΜΙΝΙ 2: ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

mini2 old pic 002 

Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε στη Βέροια απέναντι στο Φίλιππο την Κυριακή 17/04/2016 το τμήμα Μίνι 2 της Ακαδημίας μας.
Παίζοντας με μεγάλη συγκέντρωση, ομαδικότητα και ενθουσιασμό κατάφερε να καθηλώσει για δύο περιόδους τους μεγαλύτερους ηλικιακά και σωματικά αντιπάλους τους, να κερδίσει την πρώτη περίοδο με σκορ 07-09 και να πάει στο ημίχρονο προηγούμενη με 18-22.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας μπήκε πολύ αποφασιστικά και χρησιμοποιώντας την πολύ δυνατή της πεντάδα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους νεαρούς αθλητές του ΆΘΛΟΥ που προσπαθούσαν μεν αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν την υπέρβαση. Το τελικό σκορ ήταν 52-28 υπέρ των γηπεδούχων.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του Μίνι 2 της Ακαδημίας μας που κάθε αγωνιστική που περνάει βελτιώνονται με πολύ γοργό ρυθμό και διεκδικούν όλο και περισσότερα πράγματα στα παιχνίδια τους.
Η σύνθεση της ομάδας μας:
Νοτόπουλος, Μούτσα, Κουρμουλάκης, Χαριτόπουλος ,Αγγέλης, Συμεωνίδης, Σαμαράς, Γώτης, Παπουλίδης, Χατζηλεμονιάς, Ντάμτσης, Κουματζιάς, Βλαχάβας, Παναγιωτόπουλος.
Την επόμενη Κυριακή το Μίνι 2 δεν έχει επίσημο αγώνα (ρεπό) ενώ το Μίνι 1 θα αγωνιστεί με τον Πιερικό-Αρχέλαο στην Αλεξάνδρεια (24/04/2016).
mini2 old pic 001

Αφήστε μια απάντηση