#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
kopi pitas 002

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ

kopi pitas 002

Την Κυριακή 14/02/2016, μέσα σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και με την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας να γεμίζει ασφυκτικά από νωρίς η Ακαδημία Άθλος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
Το παρόν έδωσαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ακαδημίας , οι γονείς, το προπονητικό επιτελείο, οι χορηγοί, οι επιστημονικοί συνεργάτες της Ακαδημίας και πλήθος κόσμου.
Από τους επίσημους προσκεκλημένους παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης, ο βουλευτής της περιφέρειας μας κ. Βεσυρόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Μπρουσκέλης, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Συρόπουλος, ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Ράπτης ,διευθυντές σχολείων και εκπρόσωποι συλλόγων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Αθλητισμό η κ. Ιρένα Μαλιμπόρσκα-Κυριακού ( πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων και ορεινού μαραθωνίου ) με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια και ο Σούπερ Σταρ της ομάδας Μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ. και διεθνής αθλητής Κώστας Βασιλειάδης.
Ο Κώστας Βασιλειάδης έδωσε συμβουλές στα παιδιά τόσο για την αγωνιστική τους προσπάθεια και συμπεριφορά όσο και για την μεγάλη επιμέλεια που οφείλουν να δείχνουν στο θέμα των σχολικών τους υποχρεώσεων. Τον Κώστα Βασιλειάδη συνόδευσε στην εκδήλωση ο πολύπειρος εκπρόσωπος αθλητών και μάνατζερ του συγκεκριμένου καλαθοσφαιριστή κ. Καλλέργης Σπύρος.
Μετά το πέρας της άκρως επιτυχημένης εκδήλωσης το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας Άθλος με επικεφαλής τον υπεύθυνο προγράμματος της Ακαδημίας κ. Βασίλη Αγγέλη παρέθεσε γεύμα στον διεθνή αθλητή και τον εκπρόσωπο του στο οποίο οι δυο πλευρές αντάλλαξαν γνώμες και εμπειρίες που αφορούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και πιο ειδικά της ανάπτυξης των τμημάτων υποδομής από τους συλλόγους.
Ο Α.Σ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ευχαριστεί θερμά όλους όσους έδωσαν το παρών στη συγκεκριμένη εκδήλωση, τον Δήμο Αλεξάνδρειας για την παραχώρηση της αίθουσας συνεδριάσεων, τον Κώστα Βασιλειάδη και την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. για την παρουσία του αθλητή ,που παραβρέθηκε αν και τραυματίας το τελευταίο διάστημα.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον εμπορικό σύλλογο της πόλης μας που στηρίζει κάθε μας εκδήλωση και πιο ειδικά για τη συγκεκριμένη γιορτή τα κάτωθι εμπορικά καταστήματα:
ΒΑMBINO ( παιδικάρούχα )
HOME CREATIONS (είδη προικός )
ΔΩΡΟΣΗΜΟ( είδη δώρων )
LITLLE STORIES ( παιδικά ρούχα-Εύοσμος )
DONNA ( γυναικεία ενδύματα )
ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΛΑΧΑΒΑ
Επίσης ευχαριστούμε για την παρουσία τους τα μέσα επικοινωνίας που βρέθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης και κάλυψαν το γεγονός.

[widgetkit id=”9″]

Αφήστε μια απάντηση