#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1oΔιεθτουρνΜινι day2 003

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΤΟ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

1oΔιεθτουρνΜινι day2 003

Τελείωσε χθές Σάββατο 07/05 η μεγάλη γιορτή του Μίνι Μπάσκετ που διοργανώθηκε από τον Αία Εύοσμου και στην οποία συμμετείχαν πάνω από 25 Ακαδημίες Μπάσκετ από την Ελλάδα, τη Σερβία και τα Σκόπια.
Ο ΆΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ είχε άκρως τιμητική θέση στη τελετή λήξης, στο κέντρο του γηπέδου με την Ελληνική σημαία στα χέρια των αθλητών του. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άψογη αυτή γιορτή στην οποία είχαμε την τιμή και την χαρά να παραβρεθούμε και να το διασκεδάσουμε όλοι μικροίκαι μεγάλοι.
Ευχαριστούμε για την πρόσκληση τον Αίαντα Εύοσμου, τον πρόεδρο του κ. Βασίλειο Τέντσο, καθώς και τον ειδικό πάνω σε τέτοιες διοργανώσεις κ. Αλεξιάδη Κλεόβουλο.
Ευελπιστούμε κάποια στιγμή να αξιωθούμε να φιλοξενήσουμε και στην πόλη μας την Αλεξάνδρεια, αντίστοιχες εκδηλώσεις.Φωτορεπορτάζ από τους αγώνες μας της δεύτερης ημέρας σε ανάρτηση που θα ακολουθήσει σύντομα…

 

 

[widgetkit id=”28″]

Αφήστε μια απάντηση