#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
summer camp day9 tzeletas promo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 2ου SUMMER CAMP ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΖΕΛΟΓΛΟΥ

Την Παρασκευή 10/7/2015 στην τελευταία ημέρα του 2ου Summer Camp του Άθλου οι νεαροί καλαθοσφαιριστές γεύτηκαν μερικές ακόμα εκπλήξεις. Συγκεκριμένα τους επισκέφτηκαν ο γυμναστής του Αλέξανδρου Βεζένκοφ και personal trainer πολλών σπουδαίων ακόμα αθλητών της Α1 Απόστολος Τζελέτας και ο νεαρός αθλητής της ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ Γιάννης Κουζέλογλου.
summer camp day9 tzeletas promosummer camp day9 kouzeloglou promo
Μέσα από ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και ανάπτυξης της φυσικής κατάστασης ο κ. Απόστολος Τζελέτας γύμνασε με ειδικές ασκήσεις τους μικρούς καλαθοσφαιριστές του Άθλου και τους μετέδωσε πολλές γνώσεις και εμπειρίες.
Το κλειστό γυμναστήριο μετατράπηκε σε ένα εργοτάξιο γύμνασης και οι νεαροί αθλητές ίδρωσαν πραγματικά τη φανέλα τους.

Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο ελπιδοφόρος και επίσης διεθνής με την Εθνική Νέων Γιάννης Κουζέλογλου. Ο Γ.Κουζέλογλου (2.07cm,1995) είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που επιλέχθηκε από την ιστορική ομάδα της Παρτιζάν Βελιγραδίου να φορέσει τη φανέλα της και είναι προσωπική επιλογή του coach Βουγιόσεβιτς o οποίος και πιστεύει πολύ στην εξέλιξη του νεαρού διεθνή αθλητή! Επίσης υπήρξε παίκτης του Μαντουλίδη με προπονητή τον κόουτς του Άθλου κ.Αγγέλη.
Ο Γιάννης μίλησε στα παιδιά για τις αγωνιστικές του εμπειρίες από μια ιστορική ομάδα επιπέδου ευρωλίγκα, τους έδωσε αρκετές συμβουλές, έπαιξε μαζί τους σε διαγωνισμό σουτ και ‘μονό”, τους χάρισε μοναδικά καρφώματα και τέλος φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα.
Ευχαριστούμε πολύ το φίλο της Ακαδημίας και εξαίρετο γυμναστή Απ.Τζελέτα, που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη ειδικά για το καμπ, και το νεαρό διεθνή αθλητή Γ.Κουζέλογλου για την επίσκεψη τους. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία με υγεία και ότι καλύτερο στους επαγγελματικούς τους στόχους και στην καριέρα τους.
summer camp day9 tzeletas 001
summer camp day9 tzeletas 002
 
summer camp day9 tzeletas 006summer camp day9 tzeletas 007
summer camp day9 tzeletas 010
summer camp day9 tzeletas 012
summer camp day9 tzeletas 014
summer camp day9 kouzeloglou 001
summer camp day9 kouzeloglou 002
summer camp day9 kouzeloglou 005
summer camp day9 kouzeloglou 006
summer camp day9 kouzeloglou 008
summer camp day9 kouzeloglou 010
summer camp day9 kouzeloglou 014
summer camp day9 kouzeloglou 016
summer camp day9 kouzeloglou 017
summer camp day9 kouzeloglou 019
summer camp day9 kouzeloglou 020
summer camp day9 kouzeloglou 022 
 
 
 

Αφήστε μια απάντηση