#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ακόμη μια νέα προσθήκη στο προπονητικό Τιμ για το 5ο Athlos Basketball Camp

Ακόμη μια νέα σημαντική προσθήκη στο προπονητικό τιμ του 5ου Άθλος Summer Basketball Camp ανακοινώθηκε από τους υπευθύνους της ακαδημίας μας.

Η Κατερίνα Πιτσαρή,από τις πιο γνωστές πρώην αθλήτριες Στίβου της Περιφέρειας μας και νυν προπονήτρια στίβου και φυσικής κατάστασης, θα αποτελέσει μια ακόμα προσθήκη στο προπονητικό τιμ του 5ου Άθλος Summer Basketball Camp που θα διεξαχθεί στην πόλη μας σε δύο περιόδους(2 με 7 Ιουλίου για παιδιά Δημοτικού και 9 με 14 για αθλητές Γυμνασίου-Λυκείου) στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Αλεξάνδρειας.Ακολουθεί βιογραφικό σημείωμα .

Ονοματεπώνυμο: Πιτσαρή Αικατερίνη Απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου τμήματος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Υπήρξε μια από τις κορυφαίες αθλήτριες Στίβου στον σύλλογο του Αλκέτα Αλεξάνδρειας ( άλμα εις μήκος – τριπλούν- σκυτάλη) με σπουδαίες επιδόσεις. Θήτευσε ως βασική Προπονήτρια στο παιδικό τμήμα στίβου του Αλκέτα Αλεξάνδρειας και επίσης ως υπεύθυνη Φ.Κατάστασης στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Αστέρα Αλεξάνδρειας. Σήμερα εργάζεται ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής σε Γυμνάσια του Δήμου Αλεξάνδρειας. Σε συνεργασία με τον υπεύθυνο Φ.Κατάστασης του Άθλου Άρη Ταρπάγκο, θα αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο στο 5ο Basketball Camp της Ακαδημίας Άθλος.

Αφήστε μια απάντηση