#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ Α.Κ.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ

Στην πρώτη αγωνιστική του 1ου ομίλου του Τουρνουά Μίνι αγοριών της ΕΚΑΣΚΕΜ την Κυριακή 26/3 ο Άθλος με το αντίστοιχο τμήμα, που απαρτίζουν κυρίως αθλητές γεννηθέντες το 2003 και μερικοί 2002, αγωνίστηκε απέναντι στην ομάδα της Α.Κ.Ε.Πιερίας στο κλειστό της Κατερίνης.
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η ομάδα της Αλεξάνδρειας επέβαλε το ρυθμό της και σιγά-σιγά η διαφορά “άνοιγε” με τους παίχτες του Άθλου να δημιουργούν όμορφες φάσεις στο παρκέ του γηπέδου της Κατερίνης και να φθάνουν σε μια άνετη επικράτηση με σκορ 32-80.Από την ομάδα του Άθλου που αγωνίστηκε με 12 αθλητές όλοι οι παίχτες πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και όλοι σκόραραν.
Με την ομάδα του Άθλου αγωνίστηκαν οι εξής αθλητές:Τσαρούχας, Ντάμτσης, Νοτόπουλος, Μούτσα, Παπουλίδης, Νουσιόπουλος, Γώτης, Χαριτόπουλος Κ, Αγγέλης, Γιαντσιδιώτης, Παύλου, Χαριτόπουλος Γ. Ο Α.Σ.Άθλος ευχαριστεί για τη φιλοξενία την ομάδα της ΑΚΕΠ και τον προπονητή της Γ.Χρυσανθόπουλο.
Την επόμενη αγωνιστική (2η) στο γήπεδο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας στις 12.00 π.μ. ο Άθλος φιλοξενεί την ομάδα της Α.Γ.Ε.Π.
Ευχαριστούμε θερμά για το φωτογραφικό υλικό την κ.Πιτσαρή Κατερίνα.

 

Αφήστε μια απάντηση