#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ion athlos 004

ΑΘΦΟΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΙΩΝΙΑΣ – ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Την Κυριακή 11/10/2015 η Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για φιλικούς αγώνες με την Ακαδημία του Ιωνικού Ιωνίας.
Στους αγώνες μετείχαν τα τμήματα Προτζούνιορ,Τζούνιορ, Προμίνι και Μίνι 2 (γεννηθέντες 2003-04).
Για τα παιδιά της Ακαδημίας Άθλος ήταν ακόμα μια σπουδαία αγωνιστική εμπειρία απέναντι σε μια ομάδα που καλλιεργεί σωστά τα τμήματα υποδομής και επενδύει σε αυτά. Το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό, οι προσπάθειες των νεαρών αθλητών και των δυο ομάδων ενθουσίασαν το πολυπληθές κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες και η εξέλιξη των παιχνιδιών ήταν συναρπαστική ως και την τελευταία φάση.
ion athlos 004
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά φέτος αγωνίστηκε και το τμήμα προτζούνιορ, το μικρότερο ηλικιακά από τα επτά τμήματα του Άθλου, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και χαρίζοντας σπουδαίες συγκινήσεις.
Μετά το πέρας του άκρως επιτυχημένου τουρνουά ο υπεύθυνος του προπονητικού επιτελείου της Ακαδημίας Άθλος Αλεξάνδρειας Βασίλης Αγγέλης δήλωσε: «Σήμερα μας δόθηκε η ευκαιρία να συνδιοργανώσουμε ένα συναρπαστικό τουρνουά αγώνων με το φίλο σωματείο του Ιωνικού Ιωνίας. Τα παιδιά χάρηκαν τα παιχνίδια, γνώρισαν νέους συναθλητές, κέρδισαν εμπειρίες και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγωνιστικό χώρο. Η Ακαδημία Άθλος με την ιδιαίτερα πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα ,έχει ως στόχο να συνεχίσει να προσφέρει ξεχωριστές στιγμές στα παιδιά και τις οικογένειές τους και να τους δώσει το έναυσμα να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα του Μπάσκετ. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στο σύντομα χρονικό διάστημα της ύπαρξης του ο Άθλος Αλεξάνδρειας έχει καταφέρει με την τεράστια στήριξη των γονέων και των αθλητών του να συγκαταλέγεται στις πιο δραστήριες και καινοτόμες Ακαδημίες Μπάσκετ στην Ελλάδα με τις προσκλήσεις για διοργάνωση τουρνουά και φιλικών αγώνων να έρχονται η μία μετά την άλλη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ιωνικό Ιωνίας για τη φιλοξενία και την επιτυχή συνδιοργάνωση του συγκεκριμένου τουρνουά.»
Η Ακαδημία Άθλος θα συνεχίσει τους αγώνες της την το ερχόμενο Σάββατο 17/10/2015 όταν και θα φιλοξενήσει στην Αλεξάνδρεια την Ακαδημία SHOOTERS από την πόλη της Φλώρινας.
ion athlos 001
 
ion athlos 002
ion athlos 003
ion athlos 005
ion athlos 006
ion athlos 007
ion athlos 008
ion athlos 009
ion athlos 010
ion athlos 011
ion athlos 012
ion athlos 013
ion athlos 014
ion athlos 015
ion athlos 016
ion athlos 017
ion athlos 018
ion athlos 019

Αφήστε μια απάντηση