#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
3o basketball camp athlos banner1

Athlos Summer Basketball Camp 2016

 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ακαδημία ΆΘΛΟΣ διοργανώνει το καλοκαιρινό της καμπ στις εγκαταστάσεις του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Αλεξάνδρειας από 1-10 Ιουλίου 2016.

Στόχος του συγκεκριμένου και άκρως επιτυχημένου προγράμματος είναι η ταχύρυθμη βελτίωση των νεαρών μας αθλητών στα βασικά του Basketball,η ολοκληρωμένη γύμναση, η δημιουργία παραστάσεων ,η κοινωνικοποίηση των παιδιών μέσω της ομάδας και φυσικά η διασκέδαση και η ευχάριστη απασχόληση για τα νέα παιδιά σε μια περίοδο που δεν έχουν σχολείο.

Ακόμη τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά καταξιωμένους αθλητές, προπονητές αλλά και επιστήμονες που σχετίζονται με τον αθλητισμό οι οποίοι θα τους μεταδώσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Επικεφαλής του πολύ έμπειρου και καταρτισμένου προπονητικού επιτελείου και τεχνικός διευθυντής του καμπ, θα είναι ο γνωστός για τις μεγάλες επιτυχίες του στις αναπτυξιακές ηλικίες, προπονητής του ΆΘΛΟΥ και καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Βασίλης Αγγέλης.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας το οποίο διαμορφώνεται ειδικά για το καμπ τη συγκεκριμένη περίοδο με τη χρήση πέντε μπασκετών ρυθμιζόμενου ύψους, κλιματιζόμενης αίθουσας προβολής και γυμναστικής στον ημιόροφο, λειτουργία ιατρείου κ.α.

Το ωράριο λειτουργίας του καμπ είναι 09.00 π.μ.- 14.00 μ.μ. με δυνατότητα παραλαβής του παιδιού από 08.30 π.μ. και αποχώρησης του στις 14.30 μ.μ.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα παρέχεται καθημερινά κολατσιό και νερό. Επίσης κάθε αθλητής θα παραλάβει την πρώτη μέρα της εγγραφής του το tshirt του καμπ.

Την τελευταία ημέρα του καμπ όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και οι νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών από ένα ξεχωριστό δώρο.

  • Το κόστος συμμετοχής στο καμπ ανέρχεται στα 50 ευρώ /άτομο με όλες τις παροχές που αναφέρθηκαν να συμπεριλαμβάνονται στη τιμή.

  • Στα δύο αδέρφια θα υπάρχει έκπτωση στην τελική τιμή.

  • Προκαταβολή το 50% του συνολικού ποσού.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες, ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων και προκαταβολής 05 Ιουνίου 2016.

 

Κατεβάστε την αίτηση πατώντας εδώ

ή δείτε την και εκτυπώστε την εδώ

 

 

Αφήστε μια απάντηση