#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ/ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΗΤΤΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ

Με μια σπουδαία εμφάνιση που σφραγίστηκε από μια νίκη με μεγάλη διαφορά στο τελικό σκορ, η ομάδα Μίνι αγοριών του Άθλου επικράτησε του Πιερικού-Αρχελάου στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας.
Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο αήττητες μέχρι σήμερα ομάδες του 1ου ομίλου ο Άθλος Αλεξάνδρειας αποδίδοντας εξαιρετικά κυρίως στο 2ο και στο 4ο δεκάλεπτο, πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με τελικό σκορ 62-42.
Η ομάδα μας απέναντι σε ένα αντίπαλο που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ, έδειξε ότι ανεβαίνει επίπεδο και μπορεί να κοιτάει ψηλότερα για την επόμενη σεζόν στο παιδικό πρωτάθλημα.
Βασική προϋπόθεση παραμένει βέβαια η καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις καθώς και η σεμνότητα που πρέπει να συνεχίσει να χαρακτηρίζει τους αθλητές μας.
Η αήττητη μέχρι στιγμής ομάδα μας αντιμετωπίζει την Κυριακή 23/4/2017 για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου την ομάδα της ΑΚΕ Πιερίας στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας στις 12.00 π.μ.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα:
18-18, 29-20,40-33,62-42

Αφήστε μια απάντηση