#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΜΕ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΘ

Με ένα συναρπαστικό σε αγωνιστική ποιότητα, σε δυνατές μονομαχίες και εξέλιξη σκορ, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 27/5 το πρωτάθλημα Παμπαίδων της ΕΚΑΣΘ, στο οποίο συμμετείχε φέτος και το αντίστοιχο αγωνιστικό τμήμα του Άθλου Αλεξάνδρειας.
Η ομάδα μας αντιμετώπισε, εκτός έδρας, την αήττητη ομάδα του ομίλου της τον ΓΑΣ Χαλκηδόνας.
Μετά από ένα πολύ δυνατό σε μονομαχίες αλλά και ποιοτικό ανά διαστήματα παιχνίδι, ο Άθλος είχε την πρωτοπορία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο σκορ (ημίχρονο 25-26,30′ 28-33) και έφτασε στα τελευταία 2” να είναι μπροστά με τρεις πόντους. Στο σημείο εκείνο δέχθηκε ένα εξαιρετικά δύσκολο σουτ τριών πόντων και το ματς τελείωσε ισόπαλο στη κανονική του διάρκεια (31-31).
Επηρεασμένοι από αυτή την εξέλιξη οι νεαροί παίχτες της ομάδας μας μπήκαν πιο νωθρά στην παράταση και παρόλο που μείωσαν κι αυτοί με σουτ 3 πόντων στο καλάθι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη (τελικό σκορ 51-48).
Ο Α.Σ. ΆΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ευχαριστεί για την εξαιρετική φιλοξενία τον ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ και τον προπονητή του κ.Οκλαλιώτη Ανδρέα και εύχεται καλή συνέχεια στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Ο Άθλος παρόλο που δεν ανήκει γεωγραφικά στο δυναμικό της ΕΚΑΣΘ ( Ένωση σωματείων Ν. Θεσσαλονίκης), επέλεξε να συμμετέχει και σε αυτό το πρωτάθλημα για να δώσει την ευκαιρία στους αθλητές του να αποκομίσουν ακόμα πιο πολλές εμπειρίες και να αγωνιστούν και με ομάδες εκτός της περιφέρειάς του.

Αφήστε μια απάντηση