#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
DSC 1049

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΘΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΚΥΡΙΑΚΗ 8/2/2015

Σε μια κατάμεστη από αθλητές ,γονείς ,επισήμους και φίλαθλο κόσμο αίθουσα η Ακαδημία Μπάσκετ Άθλος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Κυριακή 8/2/2015 στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και νυν πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς ο οποίος και τιμήθηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό από την Ακαδημία Άθλος. Ο κ.Πρέλεβιτς μίλησε με τα παιδιά, υπέγραψε αυτόγραφα ενώ κατόπιν αποδέχθηκε την πρόσκληση και παρακάθισε σε γεύμα με τους υπευθύνους του Α.Σ.Άθλου Αλεξάνδρειας.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ.Πρέλεβιτς έμεινε εντυπωσιασμένος από τον παλμό, την οργάνωση αλλά και τον αριθμό των αθλητών της Ακαδημίας Άθλος και δήλωσε πως «μια Ακαδημία με τόσο μεγάλο δυναμικό, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δεν μπορεί παρά να είναι επιτυχημένη». Οι ιθύνοντες της Ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πολλά θέματα κοινού ενδιαφέροντος με τον πρόεδρο της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και να επεκτείνουν περισσότερο τις ήδη εξαιρετικές σχέσεις και τη συνεργασία των δύο συλλόγων. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας παρέστη και ο εκπρόσωπος του ιδρύματος «Τα παιδιά της Άνοιξης» στον οποίο η πρόεδρος του Άθλου κ. Ε.Αγγέλη παρέδωσε μία αναμνηστική φανέλα της Ακαδημίας και ένα χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν τα μέλη του Άθλου.
Ο Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ ευχαριστεί θερμά τον κ.Πρέλεβιτς για την παρουσία του στην εκδήλωση, τον Δήμο Αλεξάνδρειας για την παραχώρηση της αίθουσας συνεδριάσεων και την αμέριστη συμπαράσταση που παρέχει σε όλες τις δράσεις του συλλόγου ,τα αρτοποιεία Βλαχάβα και Γεράση που επιμελήθηκαν τις βασιλόπιτες, το βιβλιοπωλείο «Κύτταρο» για τα υπέροχα δωράκια, την ψαροταβέρνα «το Δίχτυ» του κ. Λεπιδά, το SALASPORTSBAR και όλους τους χορηγούς του συλλόγου. Περισσότερο βέβαια ευχαριστούμε τους γονείς και τα παιδιά της πόλης μας για την αμέριστη εμπιστοσύνη που δείχνουν στο έργο μας και υποσχόμαστε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης.
DSC 1049 DSC 1057
DSC 1058 DSC 1060 2
DSC 1064 DSC 1069 2
DSC 1070 DSC 1078
DSC 1136 DSC 1152
 
 
 
 

Αφήστε μια απάντηση