#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
paok athlos 001

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Π.Α.Ο.Κ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΘΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29/11/2014

Με πολύ μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η αποστολή της Ακαδημίας Μπάσκετ Άθλος στη Θεσσαλονίκη για φιλικές αναμετρήσεις με την Ακαδημία του Π.Α.Ο.Κ. στο παλατάκι (γήπεδο Π.Α.Ο.Κ.). Αγωνίστηκαν  τα τμήματα μίνι ,προμίνι και τζούνιορ πετυχαίνοντας δύο νίκες και μια ήττα στα τρία παιχνίδια που έδωσαν. Περίπου 70 παιδιά μετακινήθηκαν στη Θεσσαλονίκη είτε με το διώροφο λεωφορείο που ναύλωσε ο σύλλογος είτε με Ι.Χ. και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στους αγώνες απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο. Εκτός από την αγωνιστική δράση τα παιδιά απόλαυσαν την ιδιαίτερη ξενάγηση στο χώρο της αίθουσας VIP του Π.Α.Ο.Κ. που άνοιξε ειδικά για τους αθλητές και τους γονείς του Άθλου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα ιδιαίτερα τρόπαια και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την τεράστια συλλογή του Μακεδονικού συλλόγου με την αξιοζήλευτη ιστορία.
Την ξενάγηση πραγματοποίησε ο πρώην αθλητής και νυν προπονητής των Ακαδημιών του Π.Α.Ο.Κ Γιώργος Βαλαβανίδης  που ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας  με συμπαίκτες όπως ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Πέτζα Στογιάκοβιτς , ο Κεν Μπάρλοου και πολλοί άλλοι. Στη συνέχεια όλοι οι παίχτες του Άθλου εισήλθαν στο παρκέ του γηπέδου του Π.Α.Ο.Κ. και φωτογραφήθηκαν εκεί. Μετά το πέρας των αγώνων και το μεσημεριανό γεύμα  η αποστολή επέστρεψε στο παλατάκι για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Α1 μεταξύ του Π.Α.Ο.Κ. και του Πανελευσινιακού που έληξε με νικητή τον Δικέφαλο του Βορρά. Τα παιδιά έζησαν τη μοναδική εμπειρία να δουν από κοντά έναν αγώνα επαγγελματικού πρωταθλήματος, να νιώσουν τον παλμό της κερκίδας και να πάρουν αυτόγραφα από τους αθλητές του Π.Α.Ο.Κ.
Μετά το τέλος του αγώνα η αποστολή επέστρεψε στην Αλεξάνδρεια γεμάτη εικόνες και καινούργιες παραστάσεις. Ο Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ετοιμάζεται  πλέον για το επόμενο μπασκετικό ραντεβού του που είναι στις 14/12 με τα Εκπαιδευτήρια  Μαντουλίδη πάλι στη Θεσσαλονίκη, στις  υπερσύγχρονες ιδιωτικές εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων και για την μεγάλη του εκδρομή στη Αθήνα με το νέο έτος ,καλεσμένος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με τους ιθύνοντες του οποίου οι άνθρωποι του Άθλου συζητούν  τις τελευταίες λεπτομέρειες του προγράμματος.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΘΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ ( ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΛΑΒΑΝΙΔΗΣ ):<< Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων για το ωραίο θέαμα που μας πρόσφεραν. Όπως είπα  και στην ξενάγηση των μελών του ΆΘΛΟΥ είναι πολύ τυχεροί  οι αθλητές του και οι γονείς τους που ένας προπονητής όπως ο κ. Αγγέλης , με τις τεράστιες επιτυχίες και γνώσεις από πολύ υψηλό επίπεδο νεαρών αθλητών , ηγείται αυτής της προσπάθειας. Επίσης εντυπωσιάστηκα από τον μεγάλο αριθμό των παιδιών που συμμετείχαν στην αποστολή του Άθλου. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ και να τα φέρουμε κοντά μας. Ο ΑΘΛΟΣ θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος για μας και πλέον έχουμε δεσμευτεί να έρθουμε και στη Αλεξάνδρεια για να παίξουμε τον επαναληπτικό αγώνα>>.
ΑΘΛΟΣ ( ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ):<<Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. με την οποία διατηρούμε από την στιγμή της ίδρυσης μας άριστες σχέσεις. Το επίπεδο των αγώνων ήταν εξαιρετικό και παίζοντας με ένα τόσο ιστορικό σύλλογο που παράλληλα δουλεύει και ποιοτικά στο πρόγραμμα των Ακαδημιών του μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε. Ο Άθλος θα συνεχίσει την προσπάθεια που καταβάλλει για βελτίωση των αθλητών του και για παροχή σπουδαίων εμπειριών όπως η σημερινή. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του Π.Α.Ο.Κ. Γιώργο Βαλαβανίδη και να ευχηθώ στον Π.Α.Ο.Κ. να συνεχίσει την ανοδική του πορεία που είναι αποτέλεσμα της ενασχόλησης σπουδαίων προσωπικοτήτων του συλλόγου με την οργάνωση και τη διοίκησή του.>>
paok athlos 001  paok athlos 002r
paok athlos 003 paok athlos 004r
paok athlos 005r paok athlos 006r
paok athlos 007r paok athlos 008r
paok athlos 009r paok athlos 010r
paok athlos 011r  paok athlos 012r
paok athlos 015r  paok athlos 016r
 

Αφήστε μια απάντηση