#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ, ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ

Με μια εκπληκτική γιορτή που περιελάμβανε βραβεύσεις, ομιλίες, δώρα και πολλές άλλες εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το Σάββατο 22/4 το 2ο Διεθνές φεστιβάλ Μίνι Μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε φέτος στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Θέρμης.
Ο Άθλος Αλεξάνδρειας από τις ομάδες που στήριξαν αυτή τη γιορτή του Μπάσκετ από την γέννησή της, παρουσιάστηκε φέτος ακόμα πιο δυνατός με συμμετοχή δυο ομάδων που ήταν και οι μεγαλύτερες σε αριθμό αθλητών από όλες τις ομάδες της διοργάνωσης.
Επίσης να σημειώσουμε ότι μαζί με την Κούπα Κιλκίς ήταν οι μοναδικές από τις 40 ομάδες που εκπροσώπησαν την περιφέρεια και η μόνη που μετακινούνταν καθημερινά με ναυλωμένο λεωφορείο.
Στο περιθώριο των αγώνων της τρίτης ημέρας η ομάδα της Αλεξάνδρειας δέχθηκε πολλές προσκλήσεις για φιλοξενία και συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά υψηλού επιπέδου από ομάδες του εξωτερικού.
Επίσης οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης πρότειναν στον κ.Αγγέλη, τεχνικό διευθυντή του Άθλου, να διοργανωθεί στο άμεσο μέλλον ένα αντίστοιχο φεστιβάλ και στην Αλεξάνδρεια.

Αφήστε μια απάντηση