#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ Α.Γ.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ

Ένα εξαιρετικά πλούσιο αγωνιστικά διήμερο για τον ΆΘΛΟ Αλεξάνδρειας έκλεισε με τον αγώνα της ομάδας Μίνι Κοριτσιών της Ακαδημίας μας, η οποία αντιμετώπισε την πιο δυνατή ομάδα της περιφέρειάς μας αυτή της ΑΓΕ Πιερίας.
Το παιχνίδι έγινε την Κυριακή 2/4/2017, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Μίνι Κοριτσιών που διοργανώνει η ΕΚΑΣΚΕΜ, στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης .
Τα κορίτσια του Άθλου τα οποία υπενθυμίζουμε ότι μετέχουν για πρώτη φορά σε επίσημο πρωτάθλημα είχαν να αντιμετωπίσουν μια πολύ δυνατή ομάδα με έμπειρες αγωνιστικά, αν και νεαρές αθλήτριες, οι οποίες συμμετέχουν και στο πρωτάθλημα Κορασίδων .
Έτσι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν οι αθλήτριες της ομάδας μας και παρότι στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν κοντά στο σκορ, στη συνέχεια η ομάδα της Κατερίνης ανέβασε στροφές και ξέφυγε στο σκορ με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην αντέχει σε κριτική και σχολιασμό. Το τελικό σκορ, για την ιστορία, διαμορφώθηκε σε 53-15 υπέρ της ΑΓΕΠ.
Αυτό το οποίο κρατάμε από την συμμετοχή μας σε αυτή την αναμέτρηση είναι η ακόμα μια αγωνιστική εμπειρία που κέρδισαν τα κορίτσια μας στην καινούρια τους φετινή προσπάθεια ,η μεγάλη τους συμμετοχή (με την υποστήριξη και των οικογενειών τους) σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και φυσικά ομαδική συνείδηση που σφυρηλατείται μέσα από τη διαδικασία του αγώνα.
Επόμενος αγώνας για τα κορίτσια μας στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας με την ομάδα του Πιερικού-Αρχελάου.
Συγχαρητήρια κορίτσια για την παρουσία και την προσπάθειά σας σ’ ένα δύσκολο ,όπως είναι αναμενόμενο, ξεκίνημα!!!
Συνεχίστε με πίστη και αφοσίωση τον αγώνα σας. Το μέλλον σας ανήκει!!!

Αφήστε μια απάντηση