#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΘ

Το Σάββατο 22/4/2017 στο κλειστό γυμναστήριο Ιωνίας Θεσσαλονίκης ο τυπικά γηπεδούχος Άθλος Αλεξάνδρειας συναντήθηκε με τον Ιωνικό Διαβατών για το πρωτάθλημα Παμπαίδων  που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαιρικών σωματείων Θεσσαλονίκης.

Οι αθλητές της ομάδας της Αλεξάνδρειας απέδωσαν πολύ όμορφο και αποτελεσματικό Μπάσκετ και απέναντι σε μια φιλότιμη αλλά πιο αδύναμη αγωνιστικά ομάδα έφθασαν εύκολα, όπως αποδεικνύει και το τελικό σκορ 73-23, σε μια άνετη επικράτηση.

Αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές που έδωσαν το αγωνιστικό παρών στο γήπεδο, με τους μικρότερους και τους έχοντες λιγότερο χρόνο συμμετοχής στο παιδικό πρωτάθλημα να αγωνίζονται περισσότερο.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 16-06, 34-10, 57-12, 73-23

Για τον Άθλο αγωνίστηκαν οι εξής αθλητές:

Ντάμτσης, Παπουλίδης, Μούτσα, Κυριαζόπουλος, Παύλου, Γιαντσιδιώτης, Χατζηλεμονιάς, Πεκιαρίδης, Πρόιος,Χαριτόπουλος, Τακουτής.

Ενδεικτικό της εξαιρετικής ομαδικής νοοτροπίας που διακατέχει τους αθλητές του Άθλου είναι ότι στον αγώνα, παρόλο που δεν αγωνιζόταν λόγω τραυματισμού, βρέθηκαν στο γήπεδο και ταξίδεψαν με την αποστολή οι αθλητές Νοτόπουλος Αργύρης και Πρόιος Δημήτρης όπως και ο αθλητής της εφηβικής ομάδας Ψυχογιός Κώστας που συμπαραστάθηκε στη προσπάθεια των συναθλητών του.

Επόμενο παιχνίδι  στο πρωτάθλημα Παμπαίδων για τον Άθλο με την ομάδα του Αίαντα Εύοσμου στο ΔΑΚ Εύοσμου το ερχόμενο Σάββατο 29/4 στις 15.00 μ.μ.

Αφήστε μια απάντηση