#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μια εκπληκτική εμπειρία έζησαν σήμερα, πρώτη μέρα του τριήμερου διεθνούς φεστιβάλ Μίνι Μπάσκετ οι αθλητές του Άθλου Αλεξάνδρειας που έδωσαν το παρών στο κλειστό γυμναστήριο της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.
Μουσική, μπαλόνια, πολλοί αγώνες που διεξαγόταν παράλληλα σε τρία τερέν τηλεοπτική κάλυψη, συνέθεταν μια γιορτή του Μπάσκετ στην οποία συμμετέχουν πάνω από 30 ομάδες και 300 αθλητές από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Ο Άθλος παίρνει μέρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε αυτή τη διεθνή συνάντηση τμημάτων υποδομής κορυφαίων συλλόγων και φέτος μάλιστα συμμετέχει με δυο ομάδες μια με αθλητές γεννημένους το 2005-06 και μια στη κατηγορία γεννημένων 2006-07.
Η φετινή διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα της ΕΚΑΣΘ και χαίρει της υποστήριξης κορυφαίων χορηγών και συλλόγων της Θεσσαλονίκης.
Η μετακίνηση της αποστολής του Άθλου γίνεται καθημερινά από την Αλεξάνδρεια προς τη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα με τουριστικό λεωφορείο.
Στη σημερινή πρώτη μέρα ο Άθλος αντιμετώπισε στην κατηγορία γεννημένων 2006-07 την Ακαδημία ΔΕΚΑ του πρώην διεθνούς καλαθοσφαιριστή Ν.Χατζηβρέττα και τον Αίαντα Εύοσμου.
Στη κατηγορία 2005-06 αγωνίστηκε απέναντι στους Μαχητές Πεύκων και την Σερβική ομάδα KRIS-KROSS Pancevo του coach Vladimir Ilic που φιλοξενήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στο 3ο summer camp του Άθλου στην Αλεξάνδρεια.
Αύριο οι ομάδες του Άθλου θα ταξιδέψουν ξανά στη Θεσσαλονίκη για τη δεύτερη μέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Μπάσκετ.

 

Αφήστε μια απάντηση