#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
itoudis-cska-filiko

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΤΗ ΤΣΣΚΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ.

itoudis-cska-filikoΈνα ακόμα μεγάλο μπασκετικό ραντεβού κλείστηκε από την Ακαδημία Μπάσκετ ΆΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.Την επόμενη εβδομάδα ( θα ανακοινωθεί σύντομα η ημέρα και ώρα) ο γνωστός προπονητής και συντοπίτης μας Δημήτρης Ιτούδης (κατάγεται από τα Τρίκαλα Ημαθίας) που φέτος κοουτσάρει ως πρώτος προπονητής την ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ, περσινή φιναλίστ της euroleague θα συνδεθεί μέσω skype και θα συνομιλήσει από τη Μόσχα με τους αθλητές και το προπονητικό τιμ του ΆΘΛΟΥ. Θα μεταφέρει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του από τα πολλά χρόνια που εργάζεται στο κορυφαίο επίπεδο και θα απαντήσει πρόθυμα σε όλες τις ερωτήσεις των αθλητών και των προπονητών της Ακαδημίας.
Η σύνδεση – εκπομπή θα πραγματοποιηθεί μέσα από τα σύγχρονα στούντιο  του Αλεξάνδρεια-Γιδάς, που αποτελεί τον χορηγό επικοινωνίας του συλλόγου και θα μεταδοθεί από την web tv που διαθέτει το site.
H Aκαδημία Μπάσκετ Άθλος πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά και μαζί με το υψηλό επίπεδο προπόνησης που παρέχουν οι καταρτισμένοι και έμπειροι προπονητές της, φέρνει κοντά στους αθλητές της και τους κορυφαίους παίκτες και προπονητές από όλο τον κόσμο.
 

Αφήστε μια απάντηση