#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ολοκληρώθηκε το Camp του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας – ραντεβού στην Χαλκιδική! (φώτο)

Μια γεμάτη από δράση και συμμετοχή ημέρα περίμενε το Σάββατο 14/7 τελευταία της δεύτερης περιόδου του 5ου Καμπ που διοργάνωσε η Ακαδημία Μπάσκετ Άθλος Αλεξάνδρειας. Ξεχωριστές ασκήσεις δύναμης και εκρηκτικότητας από τον έμπειρο γυμναστή επαγγελματικών ομάδων και υπεύθυνο φυσικής κατάστασης του Άθλου Άρη Ταρπάγκο, τελικοί 3vs3 και διαγωνιστικών παιχνιδιών, επίσκεψη της αθλήτριας και αρχηγού της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ Ανθούλας Ταρπάγκου, απονομές διπλωμάτων και δώρων γέμισαν με εμπειρίες και αναμνήσεις τα παιδιά που συμμετείχαν στο καμπ.

Ξεχωριστή στιγμή το παιχνίδι ανάμεσα στους ALL STAR του καμπ με τους προπονητές που εξελίχθηκε σε απόλυτο ντέρμπι. Εκπληκτική η συμμετοχή των παιδιών και στη δεύτερη περίοδο με πρόγραμμα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και βελτίωσε σίγουρα τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες. Ξεχωριστή μνεία θα πρέπει να γίνει στο προπονητικό επιτελείο (Αγγέλης, Χατζηκυριακίδης, Βρογκιστινός, Ταρπάγκου, Πιτσαρή, Πεχλιβάνος, Σιτσάνης) που έδωσε μεγάλη ώθηση και κατεύθυνε με μαεστρία τις προσπάθειες των παιδιών.

Ο Α.Σ. Ακαδημία Αλεξάνδρειας Άθλος εκφράζει τις ευχαριστίες του στα παιδιά που γέμισαν με την παρουσία τους και τις δύο περιόδους συμμετοχής,στους γονείς τους που εμπιστεύτηκαν για πέμπτη χρονιά λειτουργίας το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Άθλου και τους παρακάτω χορηγούς για την ουσιαστική βοήθειά τους στη φετινή διοργάνωση:

  • ΑΡΤΟΠΟΙΕΊΟ «ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ»
  • ΑΡΤΟΠΟΙΕΊΟ «ΠΙΝΑΚΩΤΗ»
  • ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ «ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ»
  • ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΓΚΛΑΒΙΝΑΣ ΚΑΒΑ ΠΕΚΙΑΡΙΔΟΥ
  • ΝΕΡΑ ΖΑΓΟΡΙ
  • ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
  • WELCOME STORES ΤΣΙΑΠΑΝΙΤΗΣ
  • CAP SPORTS
  • HOME CREATIONS ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΚΟΣ

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ για την πολύ σημαντική βοήθεια και την καθημερινή παρουσία του.

Τέλος ευχαριστούμε τον δήμο Αλεξάνδρειας για την παραχώρηση του γηπέδου και την φιλοξενία που μας παρέχει.

Ραντεβού πλέον στο δεύτερο μέρος του καμπ και της καλοκαιρινής μας δράσης που περιλαμβάνει την κατασκηνωτική περίοδο στην κατασκήνωση YUPPI CAMP στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής από 17-24 Αυγούστου 2018.

Ως τότε…Καλό Καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!!!

Αφήστε μια απάντηση