#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΘ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.

Στα πλαίσια του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος παμπαίδων της ΕΚΑΣΘ η ομάδα του ΆΘΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ αντιμετώπισε το Σάββατο 11/03 την ομάδα του ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ στο κλειστό γυμναστήριο των Κουφαλίων.
Στην πρώτη εμφάνιση της ομάδας μας σε πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης οι Παμπαίδες μας παρατάχθηκαν χωρίς αρκετούς βασικούς συμπαίχτες τους λόγω του αγώνα της Παιδικής ομάδας που συμμετέχουν, την επομένη το πρωί ( Κυριακή 12/3).
Έτσι μείναμε πίσω στο σκορ με την δυνατή ομάδα της γειτονικής πόλης να ελέγχει καλύτερα το παιχνίδι, αλλά κάνοντας μια μεγάλη ανατροπή η ομάδα μας με δυνατές άμυνες και ξέφρενο ρυθμό (τρία τρίποντα) από το -15 βρέθηκε στα δύο τελευταία λεπτά στο -6.
Εκεί κάποιες λάθος επιλογές στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού στέρησαν την ολοκλήρωση της ανατροπής από την ομάδα μας με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα με σκορ 61-52.
Ο βασικός στόχος όμως του να πάρουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής παιδιά που δεν παίζουν πολύ στο Παιδικό αλλά και μικρότεροι αθλητές (γεννημένοι το 2003) επιτεύχθηκε και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία.
Η σύνθεση του ΆΘΛΟΥ:
Πεκιαρίδης, Τακουτής, Πρόιος, Κυριαζόπουλος, Γιαντσιδιώτης, Τζιαβάρας, Ντάμτσης, Χατζηλεμονιάς, Παπουλίδης, Νοτόπουλος, Μούτσα, Αγγέλης, Χαριτόπουλος Κυρ.
Παραλειπόμενα:
*Πάνω από 80 άτομα παρακολούθησαν το παιχνίδι με τους φίλους του Άθλου να είναι περισσότεροι από τους μισούς.
*Στο παιχνίδι παρόντες ήταν και οι αθλητές που είναι στο τμήμα Παμπαίδων αλλά δεν αγωνίστηκαν λόγω του αυριανού (12/3) αγώνα του Παιδικού με τον Φίλιππο Βέροιας (Παύλου, Ευθυμιόπουλος, Χαριτόπουλος).
*Επίσης την προσπάθεια της ομάδας στήριξαν με την παρουσία τους και αρκετές αθλήτριες του τμήματος κορασίδων του Άθλου( Πεκιαρίδου, Ε Ζησοπούλου, Κ.Ζησοπούλου ) αποδεικνύοντας την οικογενειακή ατμόσφαιρα και το πνεύμα αλληλουποστήριξης που κυριαρχεί στο σύλλογο.
*Επόμενο παιχνίδι των Παμπαίδων το επόμενο Σάββατο 18/03 με την ομάδα της Σταυρούπολης στο κλειστό της Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης.

Αφήστε μια απάντηση