#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
gkimage258

ΡΕΚΟΡ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

gkimage258

Σπάει κάθε ρεκόρ προσέλευσης αθλητών και αθλητριών στις προπονήσεις της η Ακαδημία Μπάσκετ του Άθλου και όλα αυτά πριν καλά –καλά ξεκινήσει η νέα σχολική και αθλητική χρονιά 2014-15.

 

Πάνω από 100 αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 5 ως 16 χρονών έχουν ήδη εγγραφεί στα τμήματα της Ακαδημίας και οι υπεύθυνοι του συλλόγου εξετάζουν το ενδεχόμενο δημιουργίας και νέων τμημάτων με δεδομένο ότι ο Άθλος θα συμμετέχει από φέτος με τα τμήματα μίνι και στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο Άθλος με πέντε πτυχιούχους και έμπειρους προπονητές παρόντες σε κάθε προπόνηση(καινούργια προσθήκη ο Θ.Τσάτσας που πρόσφατα απέκτησε δίπλωμα προπονητή) και υπό την επίβλεψη του κόουτς Αγγέλη ενός από τους πιο καταξιωμένους πανελληνίως προπονητές στα τμήματα υποδομών, προσφέρει ποιοτικό και μεθοδικό πρόγραμμα προπόνησης στους αθλητές του.

Την όλη προσπάθεια στηρίζει το κορυφαίο ιατρικό επιτελείο της ομάδας που είναι κοντά στους νεαρούς μπασκετμπολίστες και επίσης σημαντική είναι η συνδρομή των χορηγών του συλλόγου που θα παρουσιαστούν εντός των ημερών από τον Άθλο.

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα ξεκινήσει η παραλαβή από τους αθλητές του συλλόγου και του αθλητικού εξοπλισμού τους ( σάκοι,t-shirt,φόρμες και στολές ).

Αφήστε μια απάντηση