#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ!!

Με πολύ μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην ομάδα μας δύο ακόμη παιδιά που επέλεξαν να συνεχίσουν την καριέρα τους μέσα από το άκρως επιτυχημένο πρόγραμμα της Ακαδημίας μας.

Υποδεχόμαστε λοιπόν στην οικογένεια του ΆΘΛΟΥ τον Κωνσταντίνο Δέδα (2002-1,78-guard) και τον Πετκάκη Διαμαντή (2002-1,98,power- forword) που θα στελεχώσουν την εφηβική αλλά και την ανδρική ομάδα του συλλόγου.Οι δύο αθλητές έρχονται να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ της εφηβικής ομάδας του Συλλόγου,μετά την απόκτηση του Κυριάκου Στογιαννόπουλου απο τον Αιγινιακό.

 

Οι δύο αθλητές ξεχώρισαν πέρσι στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΚΑΣΘ με την ομάδα της Χαλκηδόνας και αφού συμμετείχαν στο καλοκαιρινό καμπ του Άθλου εκδήλωσαν την επιθυμία να συνεχίσουν την καριέρα τους με την ομάδα μας.

 

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα της Χαλκηδόνας και την οικογένεια Τσαλώνη, που διοικεί τον σύλλογο, για τη συνεργασία στη μετακίνηση των δύο νεαρών αθλητών και για την άψογη στάση τους σε θέματα που αφορούν τις αναπτυξιακές ηλικίες.

 

Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο και στον Διαμαντή να έχουν υγεία και να ευοδωθούν οι προσωπικοί τους στόχοι αλλά και οι ομαδικοί  που σχετίζονται με την  ομάδα μας.

 

Αφήστε μια απάντηση