#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
φυλλαδιο camp 2015 01

Τελετή λήξης και 2o summer basketball camp από τον AΘΛΟ

φυλλαδιο camp 2015 01 φυλλαδιο camp 2015 02

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στον Άθλο Αλεξάνδρειας ενόψει της τελετής λήξης της Ακαδημίας μπάσκετ για τη φετινή χρονιά. Μια χρονιά,που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο λόγω των πολλών εκδηλώσεων που διοργάνωσε ή συμμετείχε ο σύλλογος, φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της.
Το πρόγραμμα της τελετής, που θα πραγματοποιηθεί στις 20/6/2015 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας περιλαμβάνει επιδείξεις από όλα τμήματα της Ακαδημίας, διαγωνιστικά παιχνίδια, μουσική κι ένα πλήθος δραστηριοτήτων και happenings σε ένα καθαρά “μπασκετικό” περιβάλλον στο οποίο θα δεσπόζει η παρουσία των υψηλών προσκεκλημένων μας.
Θα αποτελούσε ουσιώδη παράλειψη, αν δεν γινόταν αναφορά και στο “BasketCamp” που θα διοργανώσει ο σύλλογος για τα παιδιά όλης της περιοχής μας(1-10/7/2015)και το οποίο έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο των μικρών αθλητών αλλά και των επιχειρήσεων της πόλης μας που στηρίζουν θερμά και αυτή τη διοργάνωση του Άθλου.
Ο Α. Σ. Άθλος Αλεξάνδρειας πολύ σύντομα θα παρουσιάσει το  camp αλλά και το κατασκηνωτικό του πρόγραμμα σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου προς όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση