#ΜένουμεΣπίτι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε-PRACTICE

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προπονήσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
aok athlos 002

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ & ΑΘΛΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/10 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Δ.ΒΙΚΕΛΑΣ

Την Κυριακή 04/10/2015 η Ακαδημία μπάσκετ Άθλος πήρε μέρος στο πρώτο φιλικό τουρνουά για τη φετινή χρονιά που έγινε στο ΕΑΚ Βέροιας προσκεκλημένη της Ακαδημίας μπάσκετ του τοπικού Α.Ο.Κ. Μέσα σε ένα πολύ φιλικό κλίμα τα παιδιά και των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έδειξαν με τις επιδόσεις τους τη σκληρή δουλειά που γίνεται κατά τη διάρκεια των εβδομαδιαίων προπονήσεών τους από τους έμπειρους και καταρτισμένους   προπονητές  τους.

Η αρχή των φιλικών έγινε με την ομάδα ΜΙΝΙ και των δύο συλλόγων με τους αθλητές των δύο ομάδων να προσφέρουν ωραίο θέαμα στους παρευρισκόμενους γονείς και φιλάθλους. Η αγωνιστική ομάδα του Άθλου πιστοποίησε για μια ακόμη φορά τη συνεχή ανοδική της πορεία και απέδειξε ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο.

aok athlos 002

Ακολούθησε το παιχνίδι του δεύτερου αγωνιστικού τμήματος του ΜΙΝΙ 2 (γεννηθέντες 2003-04) με μια επίσης πολύ «δυνατή» εμφάνιση των παιδιών του ΆΘΛΟΥ και στη συνέχεια τα τμήματα promini (γεννηθ. 2005) και junior (γεννηθ.2006) πήραν τη σκυτάλη του αγωνιστικού προγράμματος και γεμάτα πάθος ολοκλήρωσαν την πολύ όμορφη Μπασκετική ημέρα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές και των δύο Ακαδημιών για την προσπάθειά τους, το ήθος που τους διακατέχει και το πολύ καλό επίπεδο των αγώνων που προσέφεραν στον αρκετό κόσμο που παρακολούθησε το τουρνουά. Επίσης να συγχαρούμε τους προπονητές των δύο συλλόγων για την άψογη αγωνιστική αλλά και γενικότερη συμπεριφορά των αθλητών τους.
Στο σημείο αυτό όμως δε θα πρέπει να ξεχάσουμε και τη σημαντική βοήθεια και συμπαράσταση των γονιών που στηρίζουν την Ακαδημία Άθλος σε οποιαδήποτε προσπάθειά της.
Τέλος να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά την Ακαδημία μπάσκετ ΑΟΚ Βέροιας και τον υπεύθυνο του προπονητικού επιτελείου κ. Θ.Τούσα για την άψογη φιλοξενία τους.
aok athlos 001
 
aok athlos 003
aok athlos 004
aok athlos 005
aok athlos 006
aok athlos 007
aok athlos 008
aok athlos 009
aok athlos 010
aok athlos 012
aok athlos 014
aok athlos 015
aok athlos 016
aok athlos 017
aok athlos 018
aok athlos 019
aok athlos 020
aok athlos 021
aok athlos 022
 

Αφήστε μια απάντηση